top of page

 O kompaniji 


Vogeli Fashion je jedan od bitnijih brendova u oblasti ženske mode, koja se pravi u Evropi. Čak i pre svog velikog uspeha, robna marka Vogeli Fashion postala je omiljena medju klijentima koji sebe pronalaze u odeći za elegantnu poslovnu ženu sa stilom. 


 Prisustvo Brenda na Balkanskom tržištu stvorilo je mrežu personalizovanih prostora gde Vogeli predstavlja konkretnu priliku za uspeh. Vogeli Fashion stalno prati tržište, povećavajući broj franšiznih butika u inostranstvu. Odlična sinergija između veleprodaje I prodajnog mesta, kvaliteta I savršenog pozicioniranja cena proizvoda nagrađena je velikim poverenjem, kako od naših predstavnika tako i od naših krajnjih kupaca. 


 Brend Vogeli Fashion je zastupljen na inostranim tržištima u pogledu ekskluzivnih distributera: Švajcarske, Hrvatske, Srbije, Bosne I Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore. 
 Distributivnoj mreži pridružuje se sve veći broj butika I multibrand prodavnica, pažljivo odabranih I kvalifikovanih. Poslovna filozofija kompanije je da svakodnevno prati događaje na tržištu odjeće I prilagođava trendove vlastitim modnim kombinacijama.  


Vogeli fabrika 


Zadovoljstvo nam je da Vas upoznamo sa našim proizvodima koji svedoče o savremenoj tehnologiji koja se našla u modnoj industriji. Medjutim ni ručna izrada detalja nije izostala na našim proizvodima. Smatramo da je za prefinjeni deo modne industrije briga o detaljima jako važna. Pridajemo veliku važnost ljudskim resursima I ništa nije prepušteno slučaju. Zbog svih ovih stvari možemo garantovati kvalitet naših proizvoda. 


Model collezione programata 

Rane prezentacije su upravo ono što nas čini drugačijim od konkurencije. Vogeli zastupnik je u mogućnosti da bira kolekcije 6-12 meseci unapred. Zato poslovanje sa nama čini da vaš biznis  bude siguran i isplaniran.   

Contact

FLUIDO DOO

address:

Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86

18000 Niš, Serbia

 

sonjafluido@gmail.com

acavogeli@gmail.com

+381 18 550 200, 

+381 18 428 777 0 

IMG_0550_edited.jpg
IMG_0558_edited.jpg
bottom of page